Att göra-lista!

...and there it is.

Bra att veta att vissa saker med en själv aldrig förändras. Vissa reaktioner antar jag är förprogrammerade, när det är såhär så ska man känna såhär och när det är så så ska man känna sådär. Typ. Alltid samma, aldrig annorlunda.

Det finns vissa saker som jag aldrig vill veta. Vill jag veta något så får jag med största sannolikhet reda på det också. Men det finns vissa saker jag aldrig vill få reda på, och arbetar ännu mer aktivt med att inte på något sätt försätta mig i en sån situation där jag faktiskt får reda på det, men av någon anledning så misslyckas jag alltid, och vips! så vet jag det i alla fall.

Jag känner mig lite stressad och lite pressad för stunden. Det är så mycket jag måste göra, jag har så lite tid, och eftersom jag envisas med att vara sjuk så finns det inte överskott med ork heller för den delen. Och då får jag prestationsångest och känner mig kass, för jag vet att jag är bättre än såhär.

Jag är en kaosmänniska. Det måste jag sluta med.

Min att göra-lista:

  • Jag måste plugga till tentan i koptiska
  • Jag måste göra klart hemtentan i antiken
  • Jag måste göra klart uppgiften om etruskerna
  • Jag måste tvätta
  • Jag måste städa
  • Jag måste motionera mer
  • Jag måste bli frisk
  • Jag måste köpa födelsedagspresent till Carro och Sebastian.

Och med fördel så skulle allt det där vara klart redan igår, kanske senast imorrn. Så blir det ju inte, men ändå. Kanske en hel del av det i alla fall.

I helgen ska jag åka till Karlskoga, det kanske inte blir så tokigt. Jag behöver träffa Drake en sväng tror jag.

Pratade med morfar förut, jag hade som vanligt något som var "jätteviktigt" att jag fick prata med honom om. Det var det ju inte egentligen. Jag behövde bara diskutera att det snart var dags för jaktsäsong och jag ville veta hans plan, han får inte göra det på egen hand, eftersom det är jag som har ögon för sånt där. Det är ingen riktig jul utan en gran jagad av mig (och sandra i vissa fall! hihi). Inte för att jag direkt gillar jul överhuvudtaget, men det lilla man finner roande får man väl ta vara på, det är väl inte mer med det. Sedan så diskuterade vi även lite discodans, fotboll, hur mormor brukade äta sina kräftor, alltså bara sånna där viktiga saker!

Nu ska jag ut och gå. Om jag ska komma nånstans med min att göra-lista så måste jag ju börja nånstans. Och om man ska ta sig fram till sitt mål så måste man sätta fart och börja röra sig däråt, och därför så låter det logiskt att röra på sig.


//W. Hathor


Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Onsdag, torsdag, imorgon är det fredag...

Jag pluggar för fullt, vad ambitiös jag är. Hoppar lite mellan koptiska, hemtentan och en uppgift om etruskerna, för tillfället är det mycket på en och samma gång. Men om en timme blir det en paus, då ska jag ner till centrum och träffa herr Divine. Vi ska på jakt efter gluggs. Fina grejer!

Nu håller jag på att döda min skrivare lite mer, snart har jag tvingat den att skriva ut 200 sidor bara idag, den tycker inte om att jobba hårt, men jag gillar att se den jobba hårt, den låter så roligt när den börjar bli trött och grinig. Hihi.

Idag är det en sån där dag också, när alla fyller och hej och hå. Idag fyller morbror Peter år och min systerson Sebastian. Grattis till dom! Och sen är det torsdag också, vilket innebär att Krickan har namnsdag. Jag hade namnsdag igår, för då var det onsdag. Hihi.

Det var allt!

 

/W. Hathor

 

 

A Divine Wednesday? Hihihih. ^^

 

Födelsedagsbarnen!

 

Jag och Sebastian för ett år sedan. Vad lila jag var!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Midnattsbabbel.

Jag håller på att plugga, det är lite att ta sig igenom nu, hemtenta som ska vara klar imorgon osv. Men det är väl så det ska vara, alla vet ju att jag behöver en deadline för att komma nånstans, fast för all del så är det sällan jag håller mig innanför tidsramen i alla fall, jag är nästan alltid lite sen. Typiskt.

I måndags blev det en tur till Östasiatiska museet. Kinas terrakottaarmé ställs ju ut där för tillfället, och det kändes som någonting man ville se, och det var det också. I den samlingen så fanns det en häst (eller ja, det fanns flera hästar, men nu pratar jag bara om en av dom) och den hade det mest intressanta ansiktsuttrycket någonsin, skulle jag träffa på en häst på riktigt som såg ut så, så skulle jag inte alls vilja vara med att leka längre. Men den såg fasligt kul ut, totalt galen! Skulle säkert kunna bli bästis med Frank, hihi.

Tror jag har lagat min dator idag, har haft problemet att den stänger av sig själv typ en gång i timmen, och sen måste man vänta typ en timme på att starta den, just för att den har blivit alldeles för varm. Jag antog att det var fläkten som höll på att lägga av, för den blåste inte längre, och den var överhettad hela tiden. Men jag satt och blåste en halv evighet in i fläkten, och dammet flög ur den (dessvärre hamnade det i mina ögon och i min näsa, fortfarande inte helt skönt kan jag säga, dammallergi FTW?! Typ usch. >.< ). Men, nu fungerar den, fläkten blåser ut luft igen, den är inte alls speciellt varm, och den har inte stängt av sig en endaste gång sen dess, så jag håller tummarna för fortsatt framgång. Hihi.

Var och hämtade paket idag också, två stycken. Färgpatron till skrivaren och så en bok. Spännande grejer.

Imorgon så måste jag till banken. Jag verkar ha haft sönder min bankdosa tror jag, den vill inte starta, och den har inte alls varnat om att batteriet ska ta slut, inte för att jag vet om den faktiskt ska varna, men jag tycker det. Plus att batterierna har en livslängd på ca 5 år, och har haft den i 2, så känns som att den borde fungera ett tag till. Så jag ska dit och se vad dom säger, får se om det är så att jag behöver en ny bankdosa, i så fall måste jag beställa där, just för att smidiga som dom är så behöver man en bankdosa för att kunna beställa en bankdosa via internet. Sämsta grejen.

Antagligen är jag lite bakvänd. Under hela våren och sommaren och hösten fram tills nu så har jag sovit 12-18 timmar per dygn. Nu kan jag typ inte sova alls längre. Jag är vaken halva natten, och sen sover jag inte middag heller, vilket jag alltid gör! (Eller, jag gjorde det idag faktiskt, men jag blev väckt klockan halv 8 imorse efter väldigt få timmars sömn, så jag behövde en powernap, för jag sov bara en timme middag, istället för min standardsömn på mellan 3-6 timmars middagspaus, hihi).

Så alla är hösttrötta utom jag, perfekt!

För stunden är jag sugen på att göra massor med saker. Skulle gärna vilja ta en promenad, ta ett bad, lyssna in mig på lite ny bra musik, plugga massor, använda mig av mina cooking-skills och baka någonting som jag aldrig skulle äta upp, kanske inte ens smaka på, kanske städa i ordning mitt rum, och kanske också röka lite grann, möjligtvis även tvätta en bunt kläder och kanske lite sängkläder också.

Det är det som är det bästa med mig. Alla mina störda infall får jag mitt i natten, av den anledningen så blir sällan någonting gjort. Jag är en nattmänniska med viss hänsyn, så detta har nog lett mig till tankesättet "Det jag kan göra idag kan jag också göra imorgon". Jag skulle aldrig kunna bli en bra hemmafru, eller, ja, kanske om jag gifte mig med en vampyr, fast tvivlar på att jag skulle vara speciellt bra då heller. Tur att kvinnor inte behöver vara hemmafruar längre, fatta vilka problem jag skulle ha då, eller, ja, då kanske jag antagligen skulle vara bortgift med nån snubbe jag inte alls tyckte om, så då känns det som att jag antagligen ändå inte skulle bry mig.

Eller, kanske! Om jag skulle få massor med smärtstillande! För så var det ju efter min operation, de smärtstillande tabletterna jag fick var väldigt effektiva, jag städade, diskade, tvättade, uträttade ärenden och bara var alldeles energisk och hurtig, rätt hög också för del delen, men det hände ju något i alla fall! Fast jag är inte så sugen på smärtstillande faktiskt, visst det var kul att ha massor med energi och ha så pass kul att man står och skrattar för sig själv när man viker tvätt, men jag kunde ju inte tänka för fem jävla öre. Tankeverksamheten stod helt still fram till dess att jag slutade äta dom, och det var rätt skönt att börja tänka igen, det är min favoritsysselsättning ju. Men en bra beskrivning av den veckan vore ju kanske "Det man inte har i huvudet får man ha i benen". Hihi.

Oj vad jag är bäst. Jag skulle bara skriva något lite kort, för att sedan plugga resten av natten, och nu har jag typ skrivit det längsta inlägget i världen (Ja, jag vet, jag överdriver, klockan är 2, låt mig). Det finns få personer som är lika bra som jag på att fördriva tiden med att göra onödiga saker när det finns massor av nödvändigt att göra.

Nåja, jag har tid, hade inte tänkt att sova än på några timmar, har fortfarande massor med coca-cola kvar som kan hålla mig vaken. Fast den är inte så nödvändig än, för jag är inte trött alls faktiskt. Det jag däremot behöver är nikotin, så det ska jag gå och få i mig nu är min plan. Kanske ska jag vara onödig en stund till och ta med mig min bästa ipod ut, och sitta och lyssna på nåt bra medan jag röker. Vore ganska trevligt faktiskt. Och rent tekniskt sett är det onsdag nu, vilket innebär att jag nog får, för det är min dag idag! Hipp hipp hurra!  

// W. Hathor


Detta kan vara typ den bästa bilden nånsin. Två kvinnor! (?) Hihi. Därför bjuder jag på den. Per Fekt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()