En händelserik fredag.

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, det handlade inte om brist på tid, utan snarare på brist på saker att skriva, men idag har varit en ytterst händelserik dag, även fast jag har misslyckats med att göra det jag faktiskt skulle göra.

Så, planen för idag var att åka till Örebro och träffa Emelie, och Gabbie och Robert också, om jag förstod det hela rätt. Nåja, så blev det inte. Jag var till en början långsam på att göra mig klar, jag hade svårt att sova inatt, för jag hade så galet ont i magen, och hade det fortfarande i morse, och var yr och eländig, så jag låg och tog det lugnt, tyckte synd om mig själv i väldigt många timmar innan jag tog mig i kragen och tvingade mig ur soffan.

Sen så förut, jag vet inte vad klockan var, 6 kanske, jag har ingen aning, så ringer min syster och är hysterisk, Sebastian, hennes son, hade försvunnit, och han är ju bara 1½ år, så han är inte riktigt gammal nog för att ge sig ut på egna äventyr. Så jag och min mor åkte i ilfart hem till min syster, och jag fick klä på mig de sista plaggen i bilen. I vilket fall som helst så återfanns han, och det hela var inte så dramatiskt.

I övrigt så flippade min morbror ut, han ringde och skällde ut min mor och min far, det bästa var att han utskällningen gällde att min mor och min syster tydligen hade sagt att de inte skulle komma på hans dotters bröllop, fast de hade tackat ja till att komma båda två, och sen så sa han en massa annat skit, och slängde in lite mordhotningar medan han ändå var i farten. Och sedan så sa han till min mor att hon inte längre var hans syster, och att jag och min syster inte var släkt med honom heller, för alla vi var för fina för honom, tydligen så har vi alldeles för bra utbildningar, är alldeles för snygga, bortskämda och umgås inte med vanliga dödliga som honom själv.


Nåja, i alla fall, imorgon så blir det Rest in Sleaze Summer Festival 2009, uppe i Norberg, festivalen som arrangeras till minne av Dave Lepard för er som inte håller koll, det ska bli väldigt kul, många bra band, vissa som jag har sett förut, några som jag kommer se för första gången, och så kommer jag träffa min chefredaktör Spice för första gången också, kan bli coolt, trevligt om inte annat. Vi avslutar med en bild på Dave.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Namnsdag

Jag har namnsdag idag, så säg grattis :)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Lite bilder på Drake, och sånt.

Idag fick jag en info-sak från Uppsala Universitet där de berättade hur roligt det är att jag vill plugga vidare där, och lite snabb information, lite viktiga datum och även information om att jag kommer få mer information utskickat till mig senare. Och lite sommarhälsningar såklart. ^^



I övrigt idag så har inte mycket alls hänt. Jag och mot mot hjälptes åt och gjorde om en tröja, imorgon blir det att sy om en till, en Mötley idag, och imorgon blir det Baby Jane. Jag passade även på att ta lite gulliga bilder på Drake också, och eftersom jag är generös så passar jag på att visa upp några på min sötnos.






I övrigt har inte mycket hänt idag. Jag och Drake (och Aska stundvis) låg och mös ihop och kollade på House förut i några timmar, vilket var väldigt mysigt. Det enda besvärliga var att Drake låg tryckt mot mitt ansikte större delen av tiden, så jag har massor med kattpäls i näsan, vilket är ett gott tecken för hur nära han faktiskt låg, med tanke på att han inte har så mycket päls att tala om. Men det var mysigt i alla fall, han spann som en tok, så det var värt lite päls i näsan.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Älgsafari & Kristinehamn.

Igår så var jag på älgsafari tillsammans med Sandra och morfar, resan startade som vanligt med att åka till Fjugesta och åt glass, det var skoj (och vi åkte förbi ditt hus Emelie, coolt va?) sedan så åkte vi vidare genom skogen till Kräcklinge, en liten håla mitt ute i ingenstans, sedan så blev det Täby och efter det Örebro. Efter Örebro så blev det en sväng till Nora, där kollade vi på tåg och vatten, för någon älg verkade dom inte ha, och så åt vi pizza också. Pizzabagarna blev jätteförvånade över min beställning, eftersom jag bara skulle ha tomatsås och pommes på min pizza, och dom kunde inte riktigt förstå vem som faktiskt ville ha en pizza utan ost, så den som tog emot beställningen sprang runt till alla andra pizzabagare i pizzerian, för att visa vad jag hade beställt, det var en aning roande. Vem kunde tro att en så enkel pizza kunde vara så rolig?
Nåja, efter maten så åkte vi vidare, nästa stopp blev Hällefors, där fanns det ett ställe som hette "Billiga Niklas".
Och här såg vi ett av de första lösdrivande djuren på vår resa, en katt ^^ Innan så hade det varit hundar i koppel och hästar, kor, getter, får och sånt i hagar, men den här katten gick helt fritt. Så det var det närmaste en älg den här älgsafarin gav.

Eftersom min sladd till min kamera uppenbarligen också är borta (jag upptäckte att sladden till min telefon var borta häromdagen, så jag kan inte överföra bilder vare sig från telefonen eller kameran, grattis till mig) så blir det en bild från vår älgsafari 2005.


Idag har jag haft katastofalt tråkigt, så nu under kvällen så blev det en resa till Kristinehamn, och där blev det glass. Och så har jag köpt en hel bunt med nya strumpbyxor, eftersom jag i stort sett inte äger några hela.
Och så blev det några skivor också, en AC/DC, en Alice Cooper, en Lynyrd Skynyrd och en Whitesnake. Sweet.

Förövrigt så fungerar mina järntabletter också. För gissa vem som inte kan sova? Jag började känna mig trött vid 8 igårkväll, men jag somnade inte förrän klockan var ungefär 7 på morgonen. Grattis till mig. Snacka om att jag får välja mellan pest eller kolera, antingen får jag sova nästan hela dygnet, eller så får jag vara vaken onaturligt mycket. Roligt val. Verkligen.

Anyways. Jag måste boka en tatueringstid någon dag också.

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Såhär i efterhand...

Uppenbarligen så har inte min kommenteringsfunktion fungerat, har jag så fint fått påpekat för mig, jag har ingen riktig aning om vad det var som var fel, men jag tror minsann att jag lyckades fixa det. Jag är lite händig trots allt.

Så, jag och Sandra var och såg Harry Potter förut, den var riktigt bra faktiskt. För all del, det är inte alls som böckerna, och  de hade dessutom valt att ta bort saker och händelser som jag anser är viktiga (vart tog striden efter Dumbledores död vägen tillexempel?), massvis har fallit bort, men vad kan man förvänta sig? När det gäller filmatiseringar av böcker har jag aldrig speciellt höga förväntningar, för det kan aldrig bli lika bra, lite av den magin som finns så starkt i en bok kommer försvinna i försöket att göra det hela visuellt. Men jag är nöjd, filmen var bra och jag hade definitivt inte kunnat göra den bättre. Det var dessutom kul att få se lite mer av Bellatrix Lestrange, även om jag måste klaga på att det var alldeles för lite Fred & George (inte för att dom är med så mycket i boken heller, men hur kan man få nog av Fred och George? Åtminstone så vill alltid jag ha lite extra!).

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Harry Potter

Idag blir det bio, Harry Potter och halvblodsprinsen med Sandra. Vi ska gå klockan 21.00, fast vi bestämde oss för att mötas upp inne i stan halv 8 för att käka lite och så. Det blir nice. Förr gick jag alltid på premiärerna, nu för tiden så orkar jag inte bry mig längre. Jag är en dålig människa, antar jag. Fast vem bryr sig?

I vilket fall som helst. Sandra ringde och bokade biljetterna förut, och av någon anledning så gömmer dom biljetterna, så när vi kommer, så ska vi berätta för dom vart dom har lagt dom, jag har ingen aning om vad det handlade om. Men det blir säkert bra. Lite komiskt i vilket fall som helst.

Nåja, nu borde jag börja göra mig i ordning, ta en dusch och lite sånt, så jag inte kommer försent till mat och bio sen (och ja, klockan är inte ens 6, men jag är långsam på att duscha).



Sandra och jag, under vår resa till (från?) Eskilstuna för några veckor sedan.


Dagens soundtrack (dagen till ära): Harry and the Potters - Song to the Death Eaters.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Affischrullning och träningsvärk

Nu ska vi se här, se senaste två dagarna, igår och idag, så har jag haft lite att sysselsätta mig med, eller, egentligen inte, men vi tar det från början, det blir enklare så.

Igår så spenderade jag dagen med att hjälpa Niklas att knövla i hans lägenhet, han håller på att flytta in (antar jag i alla fall, så småningom lär borde han ju göra det). Så jag diskade en massa saker, det blev ett kortvarigt lödderkrig, då jag uppenbarligen inte fick diska egentligen (jag är ju kvinna, jag ska ju bara sitta och se söt ut, och inte göra sånna där saker som att diska, som potentiellt sett skulle kunna förstöra mina naglar ;P).

Sedan så råkade jag låsa in mig på vinden, saken var den att han skulle hämta något i källaren, och jag väntade uppe på vinden, och fick för mig att jag skulle testa och se om jag kunde låsa förådet på vinden med mig på insidan, fast låset sitter på utsidan, och är ett hänglås, och efter mycket om och men, så lyckades jag låsa in mig själv, dock var det inte lika lätt att ta sig ut, så jag fick så vänligt ställa mig och vänta på att Niklas skulle komma tillbaka så att han kunde låsa upp så att jag kunde komma ut. Jag antar att jag är en sådan person som egentligen inte borde försöka sysselsätta mig själv (och speciellt inte om det finns ett hänglås och ett förråd modell hönsbur nära till hands). Men det var kul, i vilket fall som helst.

Senare sen i alla fall, så skulle vi gå igenom affischer, och först så såg det rätt lite ut, eller, inte lite, men det såg inte ut att vara så många som det faktiskt var. men när alla var genomtittade, och ihoprullade en och en, och låg sorterade i högar, det kändes som om det var flera tusen, så många var det nog inte, men jag skulle gissa på några hundra, eller åtminstone 100 (och det känns som en väldigt liten uppskattning, för högen med komedier, som var en väldigt liten hög, var fortfarande på 24 filmer har jag för mig, eller kanske var det sci-fi/fantasy-högen som var på 24 filmer, jag minns inte. I vilket fall som helst, så var det en liten hög, speciellt i jämförelse till högarna med action/dåliga filmer, och tecknat/barnfilm. Sedan när vi hade gått igenom allt, så skulle allt rullas ihop i rullar, med flera affischer i varje, och Niklas var sämst i världen på att rulla, så det var mitt jobb. Och ett bevis för att det var många affischer är det faktum att jag har träningsvärk idag.

Förövrigt, det här måste jag berätta. Niklas kopplade in sitt nya kylskåp, men det ville inte riktigt fungera, skulle man ju kunna säga. Vilket gjorde att han antog att det var något fel i vägguttaget, så han skruvade isär hela uttaget, sedan så visade det sig att det bara var en säkring som hade gått, och att han hade skruvat isär uttaget i onödan.

Nåja, idag i alla fall, så har jag väl inte egentligen gjort någonting. Jag gick inte upp ur sängen, eller soffan, förrän tjugo över 4 i eftermiddags, för jag hade träningsvärk, och trodde aldrig jag skulle kunna resa på mig, men tillslut sparkade hungern mig ut i köket. Sedan tog jag en dusch. Och, ja. På det stora hela så är det min dag.

Dagens bild får väl helt enkelt bli en bild på mig och Niklas från Arvika i år. (Jag är förbannat skabbig, men det var den enda stunden på Arvika som jag faktiskt uppskattade i år).

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nostalgitripp.


Jag tänkte passa på att berätta, att jag hittade min skateboard idag, och blev lite lagomt nostalgisk. Eller, för att vara helt sanningsenlig, så hittade jag båda mina gamla brädor idag, men min Status INC är så sjukt snygg.
Min första bräda däremot, är inte så jävla snygg, och den är dessutom sönderklottrad. Lars-Findus döpte vi den till en gång i tiden, ett jävligt snyggt namn, och vi hade jävligt kul ihop, jag, crewet och L-F såklart. Ibland ångrar man att man la av, inte för att jag var speciellt bra, utan för att det var så otroligt kul. Vi gjorde sånna meningslösa saker, så att det blev meningsfullt. Det faktum att jag bröt foten förstörde nog en del, jag tappade så mycket under den tiden, så att det blev aldrig att man direkt ansträngde sig för att bli bättre när foten väl hade läkt. Nu är det sommar, och jag spenderar större delen av tiden med att sova. Jag antar att jag saknar att vara ung, och göra meningslösa underbara dumheter. Nåja, här kommer bilder på Putte och Sandra från ett av våra äventyr back in '04.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sovardag med Drake



Idag har jag varit duktig nog att pallra mig iväg till vårdcentralen, eller, jag fick skjuts av Anne, jättesnällt. Jag kom dit vid halv 11 imorse, jag fick en väntlapp, nummer 19, och nummer 4 höll på att betjänas just då. Så jag fick sitta i väntsalen och läsa tidningar i en timme innan det blev min tur, som tur var så hade de lite intressanta historietidningar som sysselsatte mig. Tillslut var det i alla fall min tur, och besöket var över på typ 2 minuter, jag skulle ju trots allt bara få en spruta. Det kändes lite ovärt, men nu är det åtminstone överstökat.

Nåja, efter vårdcentralen så åkte jag hem, och la mig och sov till 2½ men. Sen gick jag upp vid 8 på kvällen, gick ut ett tag, och jag tror att man kan säga att det är i stort sett hela min dag. Men jag klagar inte, det är skönt att få dagar när man verkligen kan vila upp sig, och verkligen inte göra någonting, och dessutom har Drake och jag varit bundisar hela dagen, han älskar mina sovardagar, det ger honom en anledning till att ligga och sova på min mage hela dagarna, vilket ger mig en anledning till att sova lite extra. Har jag någonsin nämnt att jag älskar den katten? Han lyser verkligen upp min vardag.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Poirot-maraton.

Idag har jag gjort otroligt lite, faktiskt. Jag skulle till vårdcentralen, men orkade inte ta mig iväg för att jag kände mig sjuk, fail på det!
Nåja, jag fick nya järntabletter idag, så förhoppningsvis så kanske jag kan vara vaken lite mer nu. Den senaste tiden så har jag varit vaken 8 timmar och sovit typ 16 varje dag, och det som är sorgligt är att jag inte överdriver.

I vilket fall som helst, så tänkte jag passa på att berätta om emelies fantastiska idé. Poirot-maraton. Hon är seriöst den enda personen förutom mig själv, som jag vet älskar Poirot och Agatha Christie, så vi ska ha maraton av filmatiseringarna och äta mat och godis och pannkakor till frukost!  Fett nice, och jag är så peppad.

Förövrigt, när jag var på myrorna för ett tag sedan, och lyckades hitta två Agatha Christie-böcker jag inte har, så var det en kvinna som kom fram till mig och frågade om unga människor verkligen läser "sånt där". Så jag fick erkänna att jag inte var helt säker, det faktum att jag läser någonting är inte bevis för någonting egentligen.

Så, avslutningsvis. Här är en bild på mig och Emelie från en av våra soliga morgonar på takterassen i Egypten. Sweet.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag...

Jag är pinsamt dålig på frågesport.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite av varje

Jag antar att man kan konstatera att jag på det stora hela är världens i särklass sämsta bloggare. Eller, i dagsläget är jag rätt sämst på det mesta, det enda jag gör om dagarna är att sova i stort sett.

Men vi kan köra en snabb "update of my life":

Jag har till att börja med tagit studenten.
Jag kom in på universitet, så här om ett tag så kommer jag, Drake och Aska flytta till Uppsala.
Jag såg Mötley Crüe på Peace and love för några veckor sen, det var helt underbart, Tommy Lee hoppade av scenen, och jag fick känna lite på honom, vilket kanske inte är så jättecoolt, men i min värld så är det tufft som fan.
Jag ligger för övrigt flera veckor efter i arbetet, jag har jättemånga intervjuer som inte är klara än, men som jag egentligen behöver lägga på ett kol för att göra klart.


Jag ska ta det lugnt nu i helgen i alla fall, men på måndag så ska jag ta tag i mitt liv igen, jag måste göra klart min utbildning i House of Netjer och så måste jag göra klart jättemycket intervjuer. Min chefredaktör, Spice, kommer till Sverige om två veckor, och det vore bara pinsamt att träffa henne när jag har misslyckats med att färdigställa allt jobb hon har gett mig de senaste månaderna. Men jag borde klara av att göra klart det på några dagar.

Och nästa vecka så blir det bio med Sandra också, Harry Potter såklart, och jag peppar som tusan. :)
Nåja, nu ska jag göra en massa vettiga saker.
Godnatt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()