Imorgon är det ONSDAG...

Det är dags för mig att bli lite bättre på det här, vi får väl se hur det kommer gå, jag vill gärna tro att jag är bättre än vad jag är. Haha.

På sistone har jag varit ganska sjuk, det är ganska okul faktiskt. Så det ska vi inte prata om.

Jag har börjat plugga igen. Och så har jag litegrann slutat plugga också för den delen. Valde att plugga antiken, koptiska och arkeologi under hösten, men arkeologin höll verkligen på att ta kål på mig rent ut sagt, inte för att det var svårt, utan för att det var så fruktansvärt tråkigt. Så den bestämde jag mig för att, efter ett ganska spontant infall från ingenstans, att hoppa av i fredags.

Imorgon åker jag till Karlskoga och hälsar på i några dagar, jag saknar min bäste Drake något förskräckligt, så när jag kommer fram så ska han få så många pussar att hans huvud nästan ramlar av! Hihi.

Livet i största allmänhet? Under hösten har det varit en hel del mindre bra saker, men just nu ser allt väldigt ljust ut. Jag vet precis vad jag vill med mitt liv, jag vet vad som är viktigt, vad det är som jag borde prioritera. Så saker känns bra just nu.

I övrigt ska jag strax gå och lägga mig, så att jag kommer upp i tid till bussen imorgon. Fast jag drar mig lite för att göra det, jag har hunnit vant mig vid att ha sällskap när jag sover, så det känns lite ensamt och lite kallt att få gå och lägga sig själv i en gigantisk säng. Hah, vilken mes jag är. Speciellt med tanke på att jag alltid sover själv när jag sover middag varje dag (ja, jag sover middag, runt 4-5 timmar varje dag), men då sover jag för att jag är trött, på natten sover jag för att jag ska sova. Så det är en fruktasvärd skillnad faktiskt. Nåja, imorgon ska jag försöka tvinga Drake att sova med mig, men han kan vara sur och vägra i protest, samma sak med Aska. Sekhmet brukar aldrig sova med mig, hon tycker jag är asjobbig när jag sover, så det är ingen idé att ens testa det. Men i värsta fall så får jag väl ta Bullen. Hihi.

Åh, nu fick jag sådär förbannat ont i magen igen, så jag ska nog ta mig en ibuprofen och ett cigarett och hoppas på det bästa!

God natt!

 

//Wednesday

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()