Egypten

Jag måste ju berätta, jag ska till Egypten i höst, 3 veckor i Luxor, jag dör av lycka. Johannah ska hem, mihi. ^^

Sen åker jag tillbaka till Sverige, och är här i ett halvår typ, och sen efter det, så åker jag till Kairo i 8 månader.
Det känns riktigt bra kan jag ju säga. Jag behöver det här.


Försövrigt så börjar mitt lov om 25 minuter, vilket är skönt som satan. ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ehrm.

Idag så är jag trött, vi har multimedia, och jag vill verkligen inte, vi ska bli klara med vår uppgift idag, och det kommer aldrig att gå, så därför har jag inte börjat än. Bra gjort va? ^^
Nåja, jag har bestämt mig för att det nog är dags att bli mer aktiv här, jag menar, jag har knappt skrivit något, och senast var för typ ett år sedan?!

I varje fall, idag så har jag och Jocke varit tillsammans i 1 månad, grattis till oss. <3

Det verkar inte som om det blir något hos Rikky ikväll som Stina hade hoppats på, det jag hoppas på mest just nu är att det är god mat idag, för jag håller på att dö av hunger, men det är typ jättelångt kvar till lunchen. Nåja.

Jag bjuder på en gammal bild från när jag var hemma hos Kim för över ett år sedan, på hans födelsedag förra året om jag inte minns fel. Höhö.

209953-1

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag

Idag är jag typ sjuk. Eller alltså, jag hade århundradets huvudvärk när jag vaknade i morse, och sen somnade jag om, med huvudvärkstabletterna i handen, för jag hade inte svalt dom än, men som tur är så låg de kvar i sin förpackning, annars hade jag inte velat veta hur de hade varit när jag vaknade.

I vilket fall som helst, i fredags så var jag på Crashdïet på Satin, tillsammans med min mor och Stina. Förbandet var Major Scandals. De var bra som alltid, synd bara att man alltid ska se dom i samband med CD, annars hade man nog kunnat uppskatta dom ännu mer.



Jag är dålig, jag hade visst inte publicerat det. Det här är från i början av februari i alla fall. ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()