Helg och sånt skit.

Vilka veckor jag har haft, de senaste veckorna så har jag haft så otroligt mycket plugg att göra, dels skulle jag skriva ett PM, ha redovisning av PM:et, göra en galet svår och jobbig hemtenta och sedan göra en salstenta. Och mitt upp i allt blir jag dessutom sjuk och drog på mig en ögoninflammation på båda ögonen, som gjorde att jag i stort sett var helt blind, vilket förhindrade mig för att plugga.

I vilket fall som helst, så hade jag tentan i fredags, vilket innebär att det är relativt lugnt med skolarbete ett tag, så den här helgen har jag druckit mängder med alkohol med folk i stockholm, det var fett kul och så jävla välbehövligt.
I fredags blev jag rent ut sagt karatefull, vilket var rätt spännande eftersom jag typ inte drack något, men jag hade inte ätit så mycket, så det kanske inte var så konstigt. I vilket fall så hällde jag i mig de 3 cider som har blivit liggandes sen linus fest innan jag drog iväg, och på Harry B James så drack jag 2 jd+cola, och efter det hade jag jävligt kul, men jag minns långt ifrån allt. Jag vaknade dagen efter på TC av att en vakt sparkar på mig och säger att där får jag minsann inte sova. Färden till TC är lite luddig, men jag minns att det var mycket roligt folk. Sen tog jag tåget hem till Uppsala, gick och la mig och sov i några timmar.

På lördagen (alltså igår) så gick jag upp typ strax efter 5, då insåg jag att jag låg väldigt mycket efter i mitt schema, så jag hoppade in i duschen, sedan kokade jag nudlar, åt och sedan var det dags att göra sig i ordning igen. Halv 7 så sprang jag iväg till bussen för att ta tåget 19.09 tillbaka till sthlm.

Väl framme så mötte jag upp Stina och Cissi, vi drog till Broder Tuck, såg ett band som hette Slamshot Seduction, sedan drog vi vidare till Rocks, men vi kom typ 10 minuter efter att man var tvungen att betala inträde, så vi sket i det och bestämde oss för att åka och festa istället. Jag har ingen aning om vart vi tog vägen nånstans, vi tog tuben (som jag har ett svagt minne av att jag tror att jag plankade) och väntade vi på en buss, tiden fördrev vi med att lyssna på Cissis och Stinas diverse buss-buss-buss-låtar, och det var jävligt vackert. Nåja, sen åkte vi buss, sedan klev vi av, gick nånstans och så var vi framme nånstans där jag inte har en aning om vart. Där var det massor av trevligt folk, kan vara så att jag tyckte det var fler folk än vad det var då jag var bra på att hälsa på samma personer flera gånger, med kommentaren "dig har jag inte hälsat på" fast det i själva verket var så att jag redan hade hälsat 3-4 gånger och bara inte kom ihåg.
Nåja, det var en kul natt med alkohol, dans och prat, och sedan vid halv 7 typ så drog jag och lite folk som skulle åt samma håll som mig, då hade man festat färdigt lixx. Tog tåget till Uppsala som gick 08.11 och efter ett snabbt stopp på ica här i årsta för att köpa bröd, så kom jag hem till lägenheten några minuter efter 9. Sen åt jag mackor för att sedan gå och lägga mig och vakna strax innan klockan 5.

Nu börjar jag i vilket fall som helst bli hungrig, så jag måste iväg och handla igen, för bröd var min enda tanke i morse, så jag har typ inget som man faktiskt kan göra en måltid på. Så nu ska jag leta reda på lite kläder och springa vidare.


//W.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()