The Rev.

Läste precis i Aftonbladet att trummisen i Avenged Sevenfold har dött, för all del har dom aldrig varit ett av mina favoritband på något sätt, men jag har ändå lyssnat en hel del på dom, det suger att människor bara ska gå och dö hela tiden, speciellt när dom är så unga. Och Jimmy Sullivan var en sjukt bra trummis.



Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sammanfattning 2009

Året är snart slut, och jag tänkte att jag är för lat för att skriva en egen sammanfattning, utan istället svarar jag bara på en sån där där jäkla lista som alla andra svarar på. Enjoy. Typ.

/W. H. J. S.

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Jag tog studenten och så började jag på Uppsala Universitet, och så böt jag ju namn också.


2. Höll du några av dina nyårslöften? - Jag hade inga, förra nyår låg jag i 40 graders feber, så då fanns inte tanken på nyårslöften.


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Inte vad jag kan komma på nej.


4. Dog någon som stod dig nära? - Nej, jag tror inte någon dog i år direkt, så vitt jag vet.


5. Vilka länder besökte du? - Åh, Sverige och Degerfors :D


6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? - Massor antagligen, men det finns mycket bra med i år.


7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? - 25 juni, det var en bra dag.


8. Vad var din största framgång 2009? - Att kunna ta studenten med bra betyg och komma in på min drömutbildning.


9. Största misstaget? - Mja, jag skickade ett brev, det kan vara det största misstaget, men på sätt och vis var jag tvungen, så jag ångrar det inte, inte just delen att jag skickade det i alla fall. Men sen var det vissa saker jag borde ha skrivit i det men som jag av någon anledning lät bli att skriva, och det kan man väl säga är mitt största misstag.


10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Jafan, svininfluensan.


11. Bästa köpet? - Jag har ingen jävla aning om jag ska vara ärlig.


12. Vad spenderade du mest pengar på? Det var enkelt. Hyra! Jävlar vilken pengasugare!


13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Det fanns mycket som gjorde mig glad.


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? - Mr. Downtown med Skin n Bones och Start Again med Bret Michaels. Men årets absoluta soundtrack var definitivt Life is beautiful med Sixx AM.


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Det var ett hyfsat år, och det enda svaret som kan vara korrekt är gladare, då det faktiskt inte finns något som heter ledsnare. Jag säger som Johan, mer ledsen heter det faktiskt!


16. Vad önskar du att du gjort mer? - Jag vet inte, pluggat kanske? Men det gick ju rätt bra ändå?


17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Sovit, jag har sovit alldeles för mycket i år.


18. Hur tillbringar du julen? - Med släkt och familj. Vissa delar mindre trevligt så att säga.


19. Blev du kär i år? - Ja, dessvärre. Och det var väldigt smärtsamt och jag önskar att jag hade låtit bli.


20. Favoritprogram på TV? - Jag älskar Criminal Minds, dock har jag redan sett alla avsnitt som har kommit ut, men det är fortfarande fantastiskt.


21. Bästa boken du läste i år? - Jag kan erkänna att jag inte har läst mycket alls i år faktiskt. Jag har plöjt kursmaterial som en tok hela hösten, och jag minns inte riktigt vad jag läste i våras, så så är det med den saken.


22. Största musikaliska upptäckten? - Det finns 3 band som är värda att nämnas, det första är Baby Jane, dom verkligen slog andan ur mig. Sedan så råkade jag av misstag komma över en vinyl med Skin N Bones, och när jag hörde den så insåg jag att det var bland det bästa jag någonsin har hört. Avslutningsvis så har vi Steel Panther, jag har ingen bra anledning, jag bara älskar skiten.


24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Jag har ingen aning, jag minns inte vad jag fick, förutom dom där Pixie-böckerna eller vad det heter, ni vet, sånna man kan köpa på konsum för typ en femma? Jag fick massor med sånna, jag tror att någon fick för sig att jag gillade sånna helt enkelt, men jag vet inte om jag önskade mig dom, men det var rätt kul.


25. Något du önskade dig men inte fick? - Jag önskade mig ju inget direkt, så det var ju rätt enkelt.


26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? - Jag letade lägenhet så in i helvete, och så fikade jag lite, det var allt.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år?- Självklart finns det det, men det är väldigt dumt att spekulera i vad som kunde ha varit, så att säga. Det är som det är, och det är bara att acceptera.


28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? - Jag är en halvårsmänniska, jag byter stil typ en gång i halvåret, i våras var det mycket korta kjolar, korta sönderklippta t-shirts, halvmycket smink och håret i ett enda blond rufs-kalufs, under hösten har det varit mycket jeans med hela eller trasiga t-shirts, långt rakt, platt hår (antingen blont, rosa/blått eller lila) och sjuka mängder smink.


29. Vad fick dig att må bra? - Drake får mig alltid att må bra, han är min älskling.


30. Vilken kändis var du mest sugen på? - Jag skulle ljuga så galet mycket om jag inte svarade Nikki Sixx.


31. Vem saknade du? - Det finns en person, och jag tror att personen vet det bäst själv, och jag känner verkligen inte för att dra upp det här, det är för tidigt än så länge.


32. De bästa nya människorna du träffade? - Det här året har varit överfyllt av nya människor och nya intryck.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

...

Blondie's back! ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wednesday!

Var precis ute med soporna, helt galet vad kallt det är ute. Min termometer visar 65.9 plusgrader, men det tror jag inte stämmer, och gör det det så är det så varmt så det blir kallt :P

Idag har jag haft föreläsning, vi lärde oss att läsa offerformler typ, det var spännande. Och på det stora hela är det allt jag har gjort idag, när jag kom hem så gick jag och la mig och sov, och lyckades sova i 5 timmar, så vi får se när jag lyckas somna inatt.

Egentligen har jag supermycket att göra, jag borde städa hela lägenheten, men det säger sig självt, att det kommer nog inte att ske. Dessutom så måste jag packa inför att jag ska åka till Karlskoga, och jag vet inte vad jag ska ha med mig, och eftersom jag blir borta en månad så sitter jag och väger fram och tillbaka gällande hurvida jag ska ta med mig datorn eller inte. Jag vill, för jag har typ allt på den, men jag vet inte om jag kommer orka bära den, med tanke på allt annat jag ska få med. Så jag antar att jag får vänta och se, helt enkelt.

Jag borde dessutom sätta mig och läsa, jag har en E-uppsats som jag ska läsa till imorgon om mjölk inom fornegyptisk religion. Det låter fascinerande, så det ska nog bli spännande, så fort jag får tummen ur så att säga.

Det var något jag tänkte på, men det har helt försvunnit, men så kan det vara helt enkelt.

Oj, vad jag hatar att vara fattig, var jättetörstig förut, men ville inte dricka vatten (jag hatar vatten, usch) så jag gick skallgång över lägenheten och lyckades lokalisera 7 kronor, så jag gick och köpte mig en förpackning apelsinjuice.

Nu ska nog jag gå och ta en varm dusch, det låter skönt.


/W

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Meow.

Jag kommer döda någon om jag inte snart blir sådär snygg igen. Oj, vad jag vill ha mitt blonda hår.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag döper dig till Kitty!

Jo, så här är det. Idag efter föreläsningen så hade jag lite att fixa med, det var 3 bilder som skulle framkallas (Länge leve fotokompaniets billiga 1-timmes-framkallning! :D) och medan jag gick runt där en timme i väntan på att det skulle bli klart så tänkte jag att jag skulle titta i klädaffärer, för att leta efter klädidéer tills jag ska med sandra för att hon ska leta kläder på fredag.

Så går jag ner för Svartbäcksgatan, och helt plötsligt är det nån som säger "Hallå? Hallå? Hallå?!", och så var det en superlång kille som pratade med mig. Jag hade aldrig sett människan förut, men jag tänkte att jag har ju ändå inget bättre för mig, så jag kan lika gärna spela med. Så frågar han: "Vad skulle du betala för att rida rodeo?", och min första tanke är "Oh nej, jag stannade för en jävla försäljare!", så jag sa helt enkelt att jag inte riktigt var speciellt villig att betala för det. Och så börjar han babbla, då var han alltså nyligen hemkommen från USA, och där hade han och hans polare varit på en bar där dom hade haft en sån, och det hade kostat 20 dollar, vilket han tyckte var vansinnigt med tanke på att på samma bar sålde de öl för 25 cent typ. Men hans polare och han hade slagit vad om vem som kunde hålla sig kvar längst, så båda två betalade faktiskt 20 dollar för att testa det hela, jag vet dock inte vem som vann. Men han tyckte att även om det var dyrt så var det fett värt det. OCH SEN då utbrister han: "Du är en hundmänniska va?", och alla som känner mig vet ju att nej, det är jag verkligen inte.
Så jag förklarar för honom, att nej, jag är en kattmänniska, varpå han säger "Vad synd, jag hade hoppats på att du var en hundmänniska, för själv är jag en kattmänniska, och jag har hört att motsatserna attraheras av varandra, så jag antar att vi inte skulle bli ett bra par".

Jag hade alltså pratat med människan i någon minut, och han började babbla om hur ett eventuellt förhållande mellan oss skulle fungera. Men, han var inte helt klar. För då säger han: "Jag menar, tänk om vi skulle bo ihop, och vi båda är kattmänniskor, vi skulle ju tänka alldeles för lika, jag menar, vi skulle ju ha pajkrig och riva möblerna och allt sånt. Jag menar, det skulle sluta med att vi blev vräkta, och inte hade någonstans att bo!" Och ni kan ju gissa om att jag var road, jag hade träffat killen för två minuter sen, och nu berättade han att vi aldrig skulle kunna bli ett bra par för det skulle sluta med att vi fick bo på gatan på grund av att vi båda två är kattmänniskor. Och han babblade på en stund till, jag babblade tillbaka, sen insåg han att hans polare såg jävligt otålig ut, så han insåg att han var tvungen att gå, men han tyckte att han borde få mitt telefonnummer, och eftersom halva sverige verkar ha mitt nummer i vilket fall som helst så tyckte jag inte att det skulle göra någon större skada. Han jättelog när han fick numret, och sa: "Jag döper dig till Kitty, då minns jag vem du är, och när jag ringer, så skulle det vara jättetrevligt om du svarade med 'Hej, är det inte snyggingen Brad som ringer?' ".

Men på det stora hela, det var tamigfan det roligaste samtal jag någonsin har haft med en främling när jag har varit nykter. Fan vad roligt det var.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Snö!

Så, om en timme så ska jag till bussen för att åka till min föreläsning, det ska bli spännande, med tanke på att det har snöat så in i helvete inatt, så jag misstänker att jag får gräva mig ut härifrån. Alltså, det är helt vansinnigt, det är hur mycket snö som helst.

Nej, nu måste jag leta reda på lite kläder så jag blir klar någon gång.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

List-skit.

I brist på vettigare saker att göra, så bestämde jag mig för att göra en sån där lista. Ha det så kul. Eller nåt. Jag borde sova, oj vad jag önskar att jag vore trött.


ÅRETS TJEJLISTA 2009!


Har du ett par blåa string? Jorå, det har jag allt.
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil ? En bunt, orka räkna.
Vad gjorde du inatt ? Beror på, pratar vi om inatt, som är just nu, eller igår natt, nåja, det är ju bara igårnatt som jag kan säga säkert, för den har redan varit, då var det 2½ men tills jag somnade.  
Och i förrgår natt ? Om jag räknar rätt blir det natten mellan lördag och söndag, och i sånt fall var jag på Red Brick ett tag, för att sedan ta mig en promenad till Bråten.
Vad gör du innan du ska sova ? Promenad och sen titta på film/tv-serie
Kan du prata med din mamma om allt ? Kan skulle jag säkert kunna, men jag vill inte.
Choklad eller glass ? Choklad va!
Push-up eller T-shirtbh ? Vad fan är en t-shirtbh? Och push-up är fan inte bekvämt.
Stövlar eller gymnastikskor ? Stövlar.
Kjol/klänning eller jeans ? Jag föredrar att ha på mig kjol eller klänning, men jag hatar att frysa, vilket gör att det händer att jag har på mig jeans för att slippa grejen.
Hemstad/ort : Kommer från Karlskoga, nu bor jag i Uppsala.
hårfärg – Mja, för tillfället är det typ blont/lila, märkligt, fult.
längd – 156 cm.
Frisyr – Beror på dagen, men långt är det nu för tiden.
ögonfärg – blå/grå
Skostorlek – 33-36
Humör – Beror på sällskapet
Vänster eller högerhänt – Dubbelhänt. Men nu för tiden så är det mest vänster som gäller, det är original.

Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? Ja, på gott och ont.
2. Tror du på kärlek? Helt ärligt, just nu är jag så galet osäker.
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? Vi fick slut på anledningar till låta bli att ta slut på det.
4 . Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Ja, en man har besuttit den förmågan.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? Det vet jag inte, jag är inte säker på om jag kan sånt faktiskt.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän ? Ja, det har jag.
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom ? Ja, det har jag, men han vet det nu.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ? Just nu, ja. Antagligen skulle det i sånt fall råka bli med någon jag inte har känslor för, och oj vad jag hatar dom förhållandena.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? Jag vill gärna tro det, det var någon som roade sig med att skicka en större mängd väldigt gulliga kärleksbrev till mig för några år sedan, jag vet dock fortfarande inte vem det var.  
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, kanske.

Tio saker: This or That

1. Kärlek eller pengar ? Jag vill svara kärlek, men pengar är lättare.
2. Vin eller öl ? Vin, om det är ett gott vin.
3. Dag eller natt ? Natt, då är jag som mest produktiv.
4. One night stand eller förhållande ? Beror på med vem.
5. Tv eller internet ? Internet, jag äger ingen tv.
6. Pepsi eller cola ? Cola är mer min melodi.
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? Det beror helt på sällskap och humör.
8. Färgfoto eller svartvita ? Beror på motiv. Men färg är bra, för det kan man göra svartvitt om man vill.
9. Telefonkontakt eller face to face ? telefonkontakt är bättre än inget, men the real thing är ju att föredra.
10. Bilddagboken eller myspace ? Myspace ftw!

"Har du nånsin"

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut ? Nä, och jag smiter ut ungefär varje dag när jag är hos mina föräldrar.
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig ? ja, men det var sjukt länge sen.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar ? Vem har inte?
4. Har du hoppat bungy jump ? Det vet jag att jag inte har.
5. Har du nånsin gjort slut ? Ja, det har hänt.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta ? På en och samma gång? Nej? Men allt som allt, om man lägger ihop all tårta jag har ätit över åren, skulle det nog bli åtminstone 2.
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa ? Vem har inte?
8. Har du nånsin gått på bio ensam ? Nej, faktiskt inte.
9. Har du nånsin tyckt att världen suger ? Återigen, vem fan har inte?

10 snabba

1. Saknar du någon just nu ? Ja.
2. Är du glad ? varken eller.
3. Är du fundersam ? En aning.
4. Är du uttråkad ? Inte så farligt.
5. Är du tysk ? Inte vad jag vet.
7. Är du italienare ? Nej.
8. Är du fransk ? Oh nej.
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? Såvitt jag vet.
10. Gillar du någon just nu? Dessvärre.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varm cola, javisst!

Nåja, jag har kommit på värsta grejen om man är frusen, varm coca cola, fan vad nice. Och jag menar inte rumstempererad, utan varm, typ värmd i micron-varm. Underbart!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kalla lägenhet.

Alltså, jag hyr en lägenhet på 24 kvadratmeter för 4500 kronor i månaden, och då kan man ju hoppas att det är en fruktansvärt bra lägenhet. Nu är det så att här sitter jag, redo att frysa ihjäl, för att ingen av mina två element fungerar, plus att det drar in massa kalluft genom en glipa i fönstret. Det är inte alls trevligt, och jag hoppas innerligt att det inte blir ännu fler minusgrader, för då lär ju värmen sjunka till typ 10 plusgrader här inne, inte alls trevligt. Känns som om min hyra är riktigt välspenderade pengar.

Nu ska jag gå och leta reda på någon mer filt.

/W

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bad hair day!

Idag har jag en riktigt dålig hårdag, det bara står åt alla håll, väldans tjusigt.

Nåja, nu är helgen slut, jag är tillbaka i Uppsala. Det var en relativt rolig helg ändå. Planen för helgen var att på lördagen försöka ta sig iväg till Örebro för att fira Emelie, men som vanligt när det har med mig att göra så blir det aldrig som jag har tänkt mig.

 

På fredagen så begav jag mig ner på stan för att fixa ett nytt legitimation, eftersom det jag har inte är helt giltigt på grund av namnbytet. Efter det så träffade jag Sandra och Virre, och vi gick runt på stan i några timmar, sen så bestämde jag och Sandra för att åka hem till henne för att se någon film, och vi såg faktiskt en film, men sen så hamnade vi uppe hos hennes granne som hade fest, och det i sin tur slutade på Red Brick. Så, jag skulle egentligen bara fixa ett nytt leg, och det hela slutade med att jag kom hem vid halv 4 på morgonen.

Och så har vi igår, då skulle jag träffa Johanna för en fika på stan, det är så underbart att träffa henne, hon är en sån person som jag verkligen litar på, så vi hade väldigt givande samtal, och det var väldigt trevligt. Hon föreslog att jag skulle följa med henne och lite andra ut på kvällen, och det lät ju kul, så varför inte, jag hade ju ändå inte pengar att åka till örebro för, så jag kunde lika gärna roa mig på hyfsat gångavstånd från mina föräldrars hus. Så klockan 8 så möttes vi upp vid Indien, Johanna och Björn åt, jag drack lite vin (länge leve billigt vin!), det roliga i det hela är ju att jag inte gillar vin, men seriöst, det här var tamigfan det godaste jävla vin jag någonsin druckit, och jävlar vilken effekt det hade! Så efter några timmar där, då hade dessutom Jenny kommit dit, så begav vi oss vidare till Red Brick, Björn körde, oj vad det var skönt att slippa gå. Där hade vi kul, träffade dessutom på Frida och Martin där, och så fort Martin fick syn på mig, så skrek han "Hej Onsdag!", det hela spårade så småningom ut lite grann, och helt plötsligt var jag "Lill-Lördag". Jag stötte på lite folk jag inte ville träffa, men på det stora hela så var det trevligt, och det var väldigt trevligt att umgås med Johanna, det var så galet länge sen vi träffades sist.

Nåja, vid halv 2 så räckte det för min del, och jag började promenaden hemmåt. Jag hade inte gått många meter innan jag fick ett sms, och aldrig tror jag att 9 ord har fått mig att nyktra till så fort.

Nu ska jag göra något annat.

/W

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mina egenheter.

Oj, vad jag har bloggat mycket på sistone, jag antar att jag är pratsjuk, eller något, jag har ingen aning faktiskt. Jag tänkte bara berätta att jag har ont i magen. Jag vet inte varför, men jag gillar det inte. (Fast å andra sidan, vem fan gillar att ha ont i magen?)

Jag sitter här och väntar på att Word ska avinstalleras, så att jag kan ominstallera det, så att det fungerar igen, och det tar tid, och jag har dåligt tålamod, så kan jag inte skriva där, så kände jag att jag var tvungen att skriva någon någonannanstans, även om det inte är samma sak jag skriver, men ändå, jag är verkligen inne i en skrivarperiod nu av någon anledning.

Eller, ja, jag tror jag vet vad det beror på. Ibland är det så att vissa händelser i ens liv får en att skriva. För min del så är det inte händelser så mycket som personer som får mig att ta fram pennan, eller i det här fallet tangentbordet, men det är mest för att jag inte hittar mitt skrivarblock, jag har många block, men det är bara ett i taget som duger bra som skrivarblock (jag är lika hopplös på det som jag är på kuvert, jag har mina egenheter).

Men på tal om mina egenheter, jag kan väl berätta några till.

  • Även fast jag bor själv så låser jag alltid toadörren när jag går på toa.
  • Om jag inte äter mina p-piller så får jag jättesvårt att sova.
  • Min bästa vän är min katt Drake, möjligtvis för att han är lika dum i huvudet som jag är.
  • När jag är uttråkad så sminkar jag mig eller färgar håret.
  • När jag är hos mina föräldrar så kan jag inte sova i min säng, för att jag är så van vid att alltid ha sällskap när jag sover där, så istället sover jag på en stenhård soffa.
  • Pasta är i stort sett det enda jag äter, vilket leder till några kilos konsumtion i månaden.
  • Jag får kramp i käkarna om jag tuggar tuggummi.
  • Det mest personliga jag äger är mina hårddiskar, och jag blir ytterst nojig om folk kollar runt i dom utan att jag vet vad de gör.
  • Jag försöker lära mig att sluta vara överärlig. Jag har en tendens att säga vad jag tycker alldeles för mycket, vilket har skapat mycket hat emot mig, så jag försöker lära mig att dra vita lögner ibland, men bara om folk ber om dom, som typ "Jag tror det ser bra ut, men jag kan inget om mode" istället för "Gör om, gör rätt, du ser förjävlig ut".
  • För tillfället hatar jag min vikt, jag är inte tjock, det är jag inte, men jag har gått upp något kilo sen i somras, och de som känner mig vet att mina kläder är ganska minimala, vilket gör att mina kläder märker på en gång om min vikt förändras, jag är ganska liten, och ett kilo gör en jävla skillnad kan jag säga.
  • Jag är livrädd för hästar.
  • Min andra stora skräck är vatten.
  • Jag älskar mina små fötter, samtidigt som jag hatar dom. Jag älskar dom, för att jag tycker att det är snyggt med tjejer som har små fötter, jag hatar dom för att jag alltid får köpa för stora skor, för att det inte finns snygga skor i min storlek.
  • Jag hatar att sova själv, det är det absolut tråkigaste som finns.
  • Det som är värre än att sova själv, är att sova brevid någon där man inte känner sig bekväm.
  • Jag är blind som en jävla sork, utan linser ser jag ungefär 20 cm framför mig skarpt.
  • Jag är allergisk mot en viss slags tvättsvampar och vissa sorters tvättmedel.
  • Jag har ett jättebra minne, jag minns det mesta faktiskt, dessvärre så är det mycket jag skulle vilja glömma men som jag inte kan på grund av mitt minne.
  • Mitt minne är dessutom en nackdel om man någonsin bråkar med mig, för jag minns så väl vad som sägs, vilket gör att i många fall så har försök till försoning bara eskalerat till ett ännu värre bråk.
  • Det finns vissa människor som alltid lyckas skicka sms när jag är som mest oförberedd, så att jag skriker till, det roliga är att det alltid är samma folk.
  • Jag har en förmåga att alltid komma undan med alla dumma saker jag gör (*peppar, peppar*?)
Och nu orkar jag inte mer, det finns typ en miljon saker till, men jag är imponerad av den som faktiskt läste igenom allt. Det här var kul, det borde vi göra igen :D


//W

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Varför män aldrig förstår kvinnor.

Dagens stjärna är Stina. Jag ska dela med mig om en del av en konversation, där hon sa det mest klockrena någonsin.

Läffchan säger:
Det borde ju betyda att du fortfarande är singel om du skaffar pojkvän?

Fatta vilken grej, när jag skaffar pojkvän nästa gång, så kommer jag på sätt och vis fortfarande vara singel, vilket gör att jag kan göra vad tusan jag vill på sidan av, för jag kan rent tekniskt sett inte vara otrogen, för även om jag har pojkvän så kommer jag vara singel. Vilken drömsituation. Synd att det inte alltid har varit så, för tänk vilka otrevliga situationer jag hade sluppit i baktiden då. Allt hade varit så mycket enklare!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Idag och för ett år sedan.

Idag har varit en bra dag. Jag har väl egentligen inte gjort något alls, men ändå har jag känt mig sådär produktiv, vilket är lite konstigt, eftersom det borde vara omöjligt att känna sig produktiv när man inte gör något.

Eller, lite har jag gjort. Jag hade föreläsning-ish. Det blev inte så mycket prat idag, vi fick en gruppuppgift att göra, vi skulle översätta hieroglyfer till svenska, alltså ord. Till vår hjälp så hade vi lexikonen av Faulkner och Gardiner och vi satte i grupper om 6 och hade 12 ord att översätta, det tog en timme typ. Men sånt tar tid, för eftersom ingen är det där som egentligen bara är ett finare ord för fågelskådare så var det inte superenkelt, det gäller att hitta rätt gam, eller rätt annan fågel, och sen måste vi lista ut ungefär vart i det andra lexikonet vart det skulle kunna tänkas stå, eftersom de har ett annat alfabet än vad vi har. Efter uppgiften gick vi igenom lite siffror, och sedan fick vi sluta tidigare.

Efter det gick jag ner på stan för att köpa de sista julklapparna, så nu är nästan allt klart, jag hittade till Carro, Jöran, sista delen av mammas julklapp och den till Johan, avslutningsvis så köpte jag lite kuvert till mig själv, för jag har insett att det är jobbigt att ha massa brev som måste skickas när kuverten är slut, men jag är lite petig på kuvert (vad är det för jävla grej att vara petig på egentligen?!) så det tog en liten stund att hitta det jag ville ha. Och så tyckte jag att jag förtjänade en flaska cola också, så det kostade jag på mig.

(Jag bjuder på en bild på mig och min syster från i lördags, första bilden på oss två sedan 2002 tror jag. Bättre sent än aldrig! Förövrigt, visst är vi lika? Ehrm. Hah.)

 

Nu på kvällen har jag varit och postat brev, ett till Frida, och det var väldigt skönt att skriva av sig lite, ingen lyssnar som hon, hon är verkligen toppen. Jag tror att de flesta nog finner det roande att vi sitter och skriver brev till varandra, med tanke på att det finns msn, sms, telefon och allt sånt, men vi har alltid funnit det givande att skriva brev antar jag, vi har skickat brev i snart 5 år nu, så jag antar att det är en kommunikationsmetod som funkar utmärkt förr oss, plus att man aldrig ska underskatta brev. Jag älskar brev.
Det andra brevet var till min hyresvärds dotter, för jag är ju, som min hyresvärd säger, så "snäll och pliktuppfyllande" så att jag roar mig med att skicka vidare posten som jag får men som inte är till mig. Nåja, jag får ju avdrag på hyran för att göra det, och hyran är så dyr så att de där extra kronorna jag tjänar för att göra det är ganska välbehövliga.

(En gång så hade jag Kim på besök, och en natt bestod av extrema egoposer, det här är den bilden där jag ser som mest normal ut, så jag antar att vi hade fruktansvärt kul. Men å andra sidan, jag lyckades ju aldrig med de poser som Kim lyckades med!)

(Kim kunde det där! Skriet var han också rätt bra på. ^^)

 

Som det kanske märks så har jag totalt tappat tråden, men oj så lite jag orkar bry mig.
Nu ska jag gå och höra nåt skoj, eller inte, vi får se.

Just ja, Emelie fyller år idag också, grattis Emelie!

//W

 

 

(Jag för exakt ett år sedan. Det var en rolig upplevelse, vi satt på bussen genom öknen, och eftersom det är en lång resa så stannar bussen efter några timmar vid ett café. Emelie mådde inte så bra, så hon satt kvar i bussen medan jag valsade ut på egen hand. Och jag blev totalt omringad av män med och utan kameler, och jag var fast där i säkert 15 minuter för att alla män skulle bli fotograferade med mig med deras mobilkameror, och någon lånade min kamera, så att jag också kunde få en bild att ta med mig hem, så att säga. Jag trodde aldrig jag skulle komma därifrån, men jag tror att det var så att Emelie upptäckte att jag var totalt omringad och att hon ropade på mig eller något, så jag tog tillfället i akt och sprang tillbaka ombord på bussen. Dock så satt jag och Emelie längst fram, så någon av alla dessa män sprang ombord för att ge mig en bukett med blommor som luktade så starkt att vi stundvis nästan avled. Sedan så stod dom utanför bussen och tittade och vinkade om att jag skulle komma tillbaka ut fram tills det att vi åkte. Och det var säkert typ 10 minuter eller något, som jag spenderade med att stirra på Emelie för att låtsas som om jag inte såg dom. Det var ganska kul faktiskt.)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Picture of a broken heart.

Ikväll får Vixen och Bret Michaels rädda mig.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bagdad.

Vad roligt, jag kan redan nu, och klockan är inte ens 3, säga: "Oj, vilken dag!". Min hjärna känns ungefär som Bagdad ser ut, totalt bombad, jag har haft föreläsning, och det var grammatik i 2 timmar, och jag har dålig koll på predikat, subjekt, adverbialsats och allt annat sånt, så det är galet mycket att ta in, så all information mest bara snurrar just nu. Oj!

Dessutom fick jag mail från CSN, de sa att det var dags att söka studiemedel för nästa period, så jag insåg att det var ju en bra idé. Men när jag gjorde det så stod det att jag var anmäld till kurser för 30 poäng nu till våren (och jag har anmält mig till 45), och 30 poäng till nästa höst, och jag har så vitt jag vet inte anmält mig till något för nästa höst än, och det stod inte vad det var jag är anmäld till, men jag chansade lite och anmälde in att jag ville ha pengar för allt, även om jag inte har en aning om vad det andra är.
Men jag ville ju ha reda på vad jag hade anmält mig till, så jag bestämde mig för att snoka på Studera, och där stod det inte heller vad jag är anmäld till, vilket är märkligt, för det har det alltid gjort tidigare, så ni kan ju gissa om att jag är lite lätt ställd. Oj!

I övrigt då, igår när jag kom hem så somnade jag och sov i 5 timmar, vilket gjorde att jag inte kunde somna inatt, och jag lyckades inte somna förrän klockan 10 imorse, och då kan jag ju berätta att jag började klockan 12 idag, och innan det så skulle jag ju hinna göra mig i ordning och sedan äta frukost, så jag hann ungefär sova en halvtimme innan det var dags att ge sig upp igen, snacka om powernap. Men trots det så är jag piggare än vad jag har varit på länge, konstigt.

Förövrigt så måste jag maila min hyresvärd igen, hennes dotter har fått massa post nu igen, det är tråkigt att se att man har fått massa brev, och så är hela bunten till någon som inte har bott i lägenheten på flera år. Nåja. Så kan det vara.

Förövrigt så följer Sandra med på Hardcore Superstar, det ska bli supernajs, vi har aldrig faktiskt varit ute ihop, trots att vi har känt varandra hela vårt liv. Märkligt, men så kan det vara, men hey, bättre sent än aldrig!

Jag är hungrig, och jag orkar inte laga mat, oj vad jag hatar sånna dagar. Och jag har haft väldigt många sånna dagar på sistone, men jag har bara en burk soppa kvar, och jag är inte alls sugen på soppa, så jag antar att jag inte har mycket annat till val än att faktiskt ställa mig att laga mat, såvida ingen vill springa förbi och laga mat åt mig vill säga? ^^

Det var allt. Just nu i alla fall.


//W

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Community Property

Jag tänkte bara berätta att jag så totalt älskar den här låten att det är galet. Så jag passar på att dela med mig.
Förövrigt är Steel Panther det bästa jag har hört på sistone.



(Jag saknar dig lite.)


///W

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glömd uppenbarelse.

Så, inatt hade jag en uppenbarelse. Eller, kanske inte, men jag kom på något som jag gjorde den 7 december något år, allt var så självklart, men nu minns jag det inte alls längre. Så jag har spenderat kvällen åt att försöka ta reda på vad det var, och Sandra har varit snäll och hjälpt till, men ingen av oss har lyckats hitta vad det var jag kom på inatt.
Men jag ska vara vänlig och berätta vad som har hänt de olika åren;

7 December!
2005 - Jag hade en dålig dag och hatade mina ögonbryn, så jag plockade bort hela ögonbrynen, och ja, med pincett, jag rakade dom inte! Dessutom så tatuerade sig min syster den dagen har jag nerskrivet.

2006 - Ett stort mörkerhål, vet inte alls vad jag gjorde den dagen, men den kan ha bestått av massa folk, min altan och vattenpipa, för så såg alla dagar ut på den tiden.

2007 - Jag har ingen riktig aning om vad jag gjorde den här dagen. Men jag vet att min printscreen slutade fungera (tack Sandra för den informationen!)

2008 - Ja jävlar vad jag packade. För den 9 december så bar det iväg till Luxor, Egypten tillsammans med Emelie i 3 veckors tid.

2009 - Ja ni, idag så har jag haft föreläsning mellan 11-13, sedan sprang jag till Nordea och beställde ett nytt bankkort. Sedan åkte jag tillbaka ut till lägenheten, värmde burksoppa och åt med rostade mackor, sedan somnade jag och sov till halv 8 på kvällen. Resten av kvällen spenderades med att försöka ta reda på vad det var jag hade kommit på natten innan, men utan resultat.



Förövrigt, en rolig sak förra veckan, jag var påväg till en buss, och gick utefter en enkelriktad gata, och en kvinna skulle gå över vägen, och hon tittar åt fel håll när hon ska gå över vägen, jag höll på att skratta ihjäl mig, speciellt med tanke på att hon nästan klev ut framför en buss. Så jävla klantigt!


Nåja, det var allt för nu.

// W

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Namnändring.

Jag tänkte bara informera om att jag har bytt namn, så inget mer Johanna här inte.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hårtrubbel? Javisst!

Jag saknar faktiskt mitt rosa/blåa hår. Det var fett nice, och det var så jag, på något vis. Visst det är inga större fel på det lila, men jag är så galet trött på det. Först nu börjar det bli i den nyansen jag ville ha det, men nu har jag redan hunnit tröttna, och så är det inte så perfekt. Nåja, det är dags att bli blond igen. Undra bara hur många tvättar det tar innan mitt hår inser det.

Jag kan ju berätta att jag tvättade håret 7 gånger i fredags, och blev av med några nyanser, men det är fortfarande ordentligt lila. Det är helt vansinnigt egentligen, färg brukar inte fastna i mitt hår, och den här färgen vill inte gå ur. Lustigt. Undra varför.

Har ingen bild på mig i lila hår just nu. Kanske ikväll, vi får se. ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ryggont och HCSS.

Min rygg håller på att döda mig, när jag vaknade i morse så hade jag så ont att jag typ inte kunde röra mig alls, för att det gjorde så fruktansvärt ont. Som tur var så var min syster på besök, så jag skickade henne att hämta förpackningen med ibumetin i köket. Så nu, några ibumetin och lite heatlotion senare, så kan jag äntligen röra mig, ont gör det fortfarande, men inte lika extremt.

Det verkar som om jag har lyckats med det här tack vare mitt datoranvändande. Min skolgång har ju varit väldigt stillasittande de senaste åren, och jag har alltid suttit på samma sätt, vilket tydligen är en killer för ryggen rent ut sagt. Så nu måste jag lära mig att sitta annorlunda, och tro mig, det är inte lätt, för så fort jag slutar tänka på det, så blir det att jag sätter mig som jag alltid sitter, det är just typiskt.

Just ja, jag har totalt glömt det hela, men jag är skyldig Sandra ett stort tack, för hon fixade KISS-biljetter åt mig när jag satt på tenta, den 27:e. Det gjorde mig superglad, tack för att du tog dig tiden att fixa det åt mig även fast du inte ska gå, Zalliiie! :)

Och sen så spelar ju Hardcore Superstar i Karlskoga den 18:e december. Skulle vara kul om någon hakade på, måste jag säga. (Jag har sett dom live många gånger, men sist jag såg dom, i slutet av augusti, så var dom så galet bra att det lätt var en av de bästa liveframträdanden jag har sett, dom är verkligen i lågor sedan nyaste albumet, så jag förväntar mig något superbra!). Nämen, det vore nice om någon känner för att haka på, det är välspenderade pengar måste jag säga! Komsi Komsi!

(en bild från HCSS spelning i Rejmyre i somras)


(Vic fick en fin hatt av någon i publiken, snygging!)

 

Nåja, jag har helt tappat tråden, det var inte alls det här jag skulle babbla om, men nu har jag glömt vad det var jag faktiskt skulle babbla om. Typiskt. Jag får skriva sen, om jag kommer på. Nu måste jag dock börja packa, så jag är klar sen när Jöran kommer.

Hathor


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1475

Jag har inte bloggat mycket alls på sistone, mest för att jag inte riktigt tycks kunna hitta orden. Ofta så loggar jag in, trycker på nytt inlägg, men det hela slutar med att jag inte skriver ett enda ord, så tillslut trycker jag bort rutan, och så fortsätter det så, i en cirkel. Nu har jag bestämt mig för att skriva något, men helt ärligt så vet jag inte riktigt vad.

De senaste dagarna har jag nog varit en smula sentimental, jag har tänkt på gamla minnen, trevliga minnen, och insett vad jag saknar. För min del så har det varit så, att varannat år har varit bra, skulle man kunna säga, på sätt och vis. Eller, halvårsvis i alla fall. Andra halvan av 2005 var bra, andra halvan av 2007 var bra, vilket innebär att andra halvan av 2009 rent statistiskt sett borde vara bra. Det har för all del inte varit några fel på det här senaste halvåret, jag gör precis det jag vill göra, men jag antar att jag stundvis känner mig ensam. En väldigt stor del av mina vänner har jag inte sett alls det senaste halvåret, för det mesta stör det mig inte så mycket, visst kan jag sakna dom, men jag har alltid klarat mig bra på egen hand, så även om jag har saknat dom, så har jag ändå inget behov av att ha folk ständigt runt mig.

Jag antar att de känslor jag har just nu är förknippade med en vän som jag var tvungen att säga farväl till, som jag var tvungen att separera mig från. Det har varit svårt, det är svårt, för att den personen har alltid funnits där för mig, vad som än har hänt, den har alltid räddat mig när jag har behövts räddas, den har alltid fått mig att le, även när världen har varit helt uppochner. Jag har aldrig haft någon annan som den personen, jag har aldrig haft en vän som alltid har ställt upp, i alla situationer, förutom just den.
Jag antar att det som är värst, är känslan av svek, att jag känner som om jag bara vandrar iväg, utan att ha kunnat ge lika mycket som jag har fått, jag antar att jag känner mig självisk som bara vandrar iväg.

Jag antar att jag bara är mänsklig, men stundvis så hatar jag det. Jag hatar att jag alltid tar den enklaste utvägen, istället för att faktiskt ta itu med problemen. Saker löser sig, det gör det alltid, jag har bara levt med alla dessa förtryckta känslor på sistone, som jag inte alls vet hur jag ska få ut. Men förr eller senare så kommer jag lista ut det, inte idag, inte imorgon, men någon gång. Jag hoppas bara att personen kan förlåta mig då. Förlåta mig för att jag ibland behöver fly. Jag antar att jag hoppas på att vår vänskap fortfarande kan vara sådär stark, som den brukade vara, en gång för länge sedan, innan allt det här. Sådär som den var för 1475 dagar sedan...


Hathor

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()