Torsdag

Idag har varit en i stort sett meningslös dag.
Skola. typ. Men, däremot, jag är typ klar med ett stycke i översättningen jag har jobbat på ett tag, jag har bara ytterst lite kvar, och det har jag redan klart i huvudet. En bussresa till, och jag är klar :)

Dessutom så har jag lyckats hitta Klockan K av Agatha Christie i källaren, en bok som min dumma syster förlagt, men nu är den tillbaka. Plus att jag hittade en bok om drinkar som jag gav till jocke. Det är typ allt. Meow.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Meow.

Idag har varit en lång dag.
Idag när jag satt på 16, på väg mot skolan, så satt det en gubbe mitt emot mig, och mumlade en massa saker som lät hotfulla, och satt och försökte peta ut ögonen på mig med sina skidstavar. Mys.

Sen så var det matte, projekt och företagande, hem, vattenpipa, dator, typ.

Det känns som om jag vill göra något kul, vet dock inte vad, mina dagar ser i stort sett likadana ut, varje dag. Kanske borde jag ta en promenad nu, jag och kameran, Jocke kanske om han vill med. Behöver vara lite kreativ, alltså ta kort, det är väl det enda sättet jag kan vara kreativ på, vad jag vet om. Eller så borde jag sätta mig ner och skriva. Men vet inte, jag får se.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Meow

Jag ska strax gå och sova, fast jag vet inte om jag kan sova inatt, förhoppningsvis kan jag sova en stund, men vi får se helt enkelt.

Idag så har jag tagit en promenad, det kändes bra, har inte rört på mig nästan nåt alls på jättelänge, dumt, men sant. Sen så har jag dessutom rökt vattenpipa idag igen, som alltid med andra ord, men Jocke, Kim, Ik och Ninni. Jocke eldade upp en hörlur då, och självklart så flög biten iväg och landade på mitt finger, så det ser ut som om jag har en vit kuk på fingret, roande, verkligen. Dessutom svider det, och jag som egentligen har hur hög smärtgräns som helst, jag förstår inte.
Yeah, yeah, nu ska jag sova i vilket fall som helst.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()