Tidig morgon.

Så, klockan är inte ens 4, och jag är uppe, och helt ärligt gick jag upp för nästan en timme sen.
Så, varför gjorde jag det?
Jo, igår var jag supertrött, så jag åt lite glass och gick och la mig och sov, fast jag egentligen behövde plugga. Lösningen på det var att gå upp klockan 3 på natten och plugga då. Dessvärre hade jag glömt att jag verkligen inte är en morgonmänniska.
Nu måste jag fortsätta.


//W

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dio

R.I.P. Ronnie James Dio


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny mobil, nytt nummer.

Sådär, nu ska jag informera om helgens händelser.

Så, i fredags så blev jag av med min mobil, den blev stulen medan jag var ute på ett ställe här i Uppsala. Väldigt bittert med tanke på att jag nyss köpte den. Och ficktjuvar är verkligen jätteskickliga måste jag säga.

Så i lördags köpte jag en ny telefon. Jag är beroende av att kunna kontakta folk, och med tanke på att jag bor så långt från min familj så fungerar det inte att sitta och vänta några dagar för att se om den dyker upp, med tanke på att sannolikheten att den faktiskt skulle göra det är väldigt minimal.
Så på lördag morgon efter väldigt lite sömn så åkte jag ut till elgiganten i boländerna och kollade på telefoner, och jag kände att jag ville ju inte köpa en telefon som var sämre en den jag hade förut, så efter mycket om och men så bestämde jag mig för en Sony Ericsson Satio. Jag har inte riktigt listat ut hur den funkar än, men det kommer nog.

Som ni säkert förstår så har jag inte samma nummer nu heller. Jag kör fortfarande comviq dock. Så säg till om ni vill ha mitt nya nummer. I vilket fall som helst så är jag i stort sett utan telefonnummer, så jag vill nog med största sannolikhet ha era!

Anyway, det här numret är dock inte permanent, om 2 veckor ungefär så kommer jag få tillbaka mitt gamla nummer. Så ta inte bort det! ^^


//Wednesday

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Party like a rockstar.

Jag har glömt att berätta om min helg! Alltså, inte den den här veckan, för den har inte riktigt börjat än, utan den förra veckan! Såhär är det. Jag insåg att jag inte hade hälsat på mina katter på en månad, så jag bestämde mig för att det var en bra helg att dra till Karlskoga, för jag hade dessutom långhelg och kunde dra redan på onsdagen. För all del ganska smart, men jag lärde mig att en helg verkligen räcker, på fredag eftermiddag hade jag hunnit blivit så uttråkad att jag började bli odräglig.

Torsdag: Jag träffade Jocke och hans mor utanför Netto/Elgiganten, honom hade jag inte träffat sedan han kom förbi och lämnade lite kattleksaker och godis som jag hade glömt att tagit med när jag flyttade ut katterna från hans lägenhet förra sommaren, så vi pratade en stund innan vi båda drog vidare åt varsitt håll.

Fredag: Sandra drabbades av ankmun och ville inte visa sig offentligt, vilket gjorde att våra planer om att dricka alkohol blev väldigt inställda. Men sen så hörde Johan av sig och tyckte att jag skulle komma hem till Malin och förfesta och sen följa med till Red Brick. Och man kan ju säga att det var en ganska billig fylla. Hos Malin så satt Tina och tvingade mig att smaka på det mesta hon drack, och hon tvingade mig även att dricka upp hennes groggar när hon hade kommit halvvägs igenom dom, för hon satt och drack massa olika saker samtidigt, sen roade sig Johan med att hälla i mig shots samtidigt. Sen så passade jag på att för första gången smaka på cosmopolitan, och jag ogillar verkligen alkoholdrycker som smakar som saft. Så jag lyckades bara ta mig igenom halva min JD+cola innan det var dags att dra, så resten stoppade jag i väskan för senare tillfälle. På Red Brick var det massor av folk jag kände, och man hann knappt genom dörren innan man blev attackerad av en pepsi-drickande Sigrid. Jag köpte mig en JD+cola, och det blev den enda alkoholen jag hann köpa, för resten av kvällen roade jag mig med att smaka på alla andras alkohol, det fungerade jättebra! Men sen typ vid kvart i 1 så lurades jag iväg till King's head, och tro på fan, dödare ställe får man leta efter, det var ju i stort sett inga människor där alls, typ 10 eller nåt. Så efter en stund så sms:ade jag Maria och kollade om dom var kvar på Red Brick, och drog tillbaka dit och hängde med dom tills det var dags att bege sig.

(Malin och Wednesday, det är svårt att se bra ut onykter!)



Lördag: Jag vaknade och insåg att jag kanske trots allt inte borde ha varit ute så sent, för jag skulle iväg på Metallsvenskan, och den började ju klockan 11 på förmiddagen, och tro om jag inte var jättepigg på det. Tillslut lyckades jag lätt försenad ta mig upp och klä på mig och sedan ge mig iväg, sminka mig gjorde jag lite halvdant på vägen, det blev inte så bra, men jag orkade inte riktigt bry mig heller, jag ville bara sova. Och tro på fan om inte jag höll på att frysa ihjäl, 6 timmar fotboll i blåst och kyla och tillslut även regn, det är inte så party som man kan tro. Men Bullet är ju alltid underbara på plan, och de hade några nya trick istället för förra årets "köttbulle", och de tillochmed lyckades göra ett mål på rätt sätt, helt fantasiskt. Örebro vann i år igen, det var trist, för jag gillar inte örebro. Jag tycker att dom borde köra med öppen bar för alla spelare där, fler lag borde spela som Bullet, det är så mycket roligare att titta på packade människor som spelar fotboll än sånna som är nyktra, på samma sätt som att det är roligare att spela om man har druckit lite!
När det var slut bar det av till Conventum för en dos Twisted Sister. Jag har aldrig sett dom live förut, men dom gjorde en bra spelning måste jag säga. Däremot så har jag sett Sabaton så galet många gånger live nu, så jag bestämde mig för att jag hellre ville dra hem och sova än att kolla på dom. Dessutom höll jag på att svimma under Twisted Sister, som nog berodde på en kombination av vätskebrist, matbrist, värmeslag och sömnbrist. Jag vet mina begränsningar, och sedan incidenten under Sepultura för några år sedan så har jag slutat tänka "det går nog över".

Söndag: Jag sov, gjorde ingenting, packade och blev sedan hämtad av Jöran för att åka tillbaka till Uppsala. Ganska kul helg, men inte så pass kul att jag någonsin vill flytta tillbaka.


//Wednesday


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Once upon a time...

En gång i tiden var jag sådär liten. Det är nog snart säkert 5 år sedan. Jag ser inte alls ut sådär längre. Jag har vissa problem med att känna igen mig själv, awesome!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

.

Tell me why we're talking when we dance so good...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klantskalle.

Har jag någonsin nämnt hur osmidig jag är? Såhär ligger det till, jag hann inte göra translittereringen och översättningen till dagens lektion under helgen, så jag tänkte att jag gör den på måndag morgon, för jag börjar ju inte förrän 13, så går jag upp vid 9 så hinner jag. Så kom jag precis på att jag har en annan lektion klockan 10, det här är fan inte bra. och nu måste jag rusa till bussen, annars blir jag galet försenad!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tidig morgon.

Härlig fredag, jag vaknade klockan 4 och har varit vaken sen dess. Jävlar i havet vad jag kommer vara pigg ikväll, inte!  Såvida jag inte somnar senare, det vet man ju aldrig.
Sen börjar jag bli på lite smådåligt humör, eller, egentligen inte, men jag är hungrig, och, ja, många vet nog hur hemsk jag blir då!

Men åtminstone har jag världshistoriens coolaste hår. Det ser dessutom ut som en peruk som är gjort i syntethår, vilket är skoj, eftersom jag misstänker rätt hårt att jag inte kan odla syntethår.

Imorgon är det metallsvenskan, det ska bli skitkul!

En tråkig sak är att jag måste tvätta om en stund, men förhoppningsvis ska det gå okej, för min mor var vänlig nog att berätta för mig hur tvättmaskinen fungerar. Men det är ju jag, så vi får se hur bra det går! Det är ju för övrigt rätt underbart att jag snart fyller 20 och inte vet hur en tvättmaskin fungerar, det borde jag få en applåd för!

Näfan, nu måste jag äta nåt!


//W

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

247-251

Jag är så jävla trött. Men jag har inte tid att sova, jag har inte tid att sitta vid datorn heller egentligen, enda anledningen till att jag gör det för tillfället är för att vakna till lite, för jag höll nyss på att somna i mina böcker och papper.

Vet ni hur mycket jag stundvis hatar att sitta och translitterera och översätta gammelegyptiska texter när man bara har ett mellanegyptiskt lexikon. Nog för att det oftast går bra ändå, men man ska ju tänka på att språk faktiskt förändras, och räknas det till 2 olika språkskeden så är det rätt logiskt att det finns olikheter.

Antagligen blir jag extra sur för att jag inte har varit speciellt pigg alls de senaste dagarna och därav inte har hunnit börjat i tid. Så nu sitter jag här med 4 papper med hieroglyfer som ska translittereras och översättas till imorgon. Pyramidtexter är för all del väldigt roliga, och det papper jag hittills har tagit mig igenom var spännande. Men jag skulle verkligen mörda för att få sova en stund, men jag vet ju hur jag är, jag är hemsk på morgonen, och det är därför nästan hopplöst att försöka få någonting gjort då.

Jag ska sluta klaga nu, och faktiskt fortsätta att göra något åt saken. Kanske behöver min hjärna lite nikotin? Jag skulle tro det. Jag ska nog satsa på det, och sen gå tillbaka och fortsätta med utterance 248.


//Wednesday

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kvällsunderhållning.

Min syster la upp ett väldigt roande inlägg på sin blogg med följande rubrik;

40 skäl till att vissa män är dåliga älskare


Och det var galet roande att läsa måste jag säga, så om ni klickar på rubriken, så kommer ni till inlägget och kan också roas. Och är man man så kanske man faktiskt också kan lära sig ett och annat, kul och lärorikt, kan det bli bättre?!


//W

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

krokodil.

Snart har jag föreläsning. Det kommer inte alls gå bra. jag är tillbaka på alla mediciner igen. jag känner mig småhög. Min hjärna inte fungerar. Jag tror jag fryser, eller så ska jag borsta tänderna, jag har inte bestämt mig än. Sova vore skönt. Jag har nästan sovit nonstop sen i lördags eftermiddag. Det här blir inte bra, och frukost har jag inte ätit heller. Jag gillar inte flingor. Jag borde köpa små fina lappar, mina armar och ben känns roliga, dom kittlas lite. Jag har bröd. Men jag har inga ankor i mitt badrum, dom var inte riktiga, så jag fick inga. Jag har ont nånstans, men jag kommer inte på vart.



Just ja, föreläsning var det. Jag borde stänga fönstret.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()