RIS, PIP och Uppsala

Nu kan jag ju erkänna att jag enbart är rätt seg, jag var rätt duktig där en period på att uppdatera bloggen (nästan en gång om dagen), men nu har det gått 2½ vecka sen sist. Men jag har varit stressad och sjuk, och när jag väl har haft tid för att uppdatera så har jag helt enkelt varit för lat för att göra det. 


I vilket fall som helst, vad har hänt sen sist? 
Jo, Rest in Sleaze var ju, det var helt fantastiskt, jag träffade min chefredaktör Spice där, hon var jättetrevlig, och vi spenderade dagen med att bekanta oss med varandra och titta på band, och dricka stora mängder cola och kaffe. Det var galet mycket bra band också. Gasoline Queen och 44 Caliber har jag aldrig hört förut, och de imponerade stort på mig. Dock så fanns det ju några band som inte alls var imponerande, Breakdown och Znakeskin var band jag verkligen hade klarat mig utan. Det tråkigaste var ju att Blackrain enbart fick spela i 20 minuter eftersom Fatal Smile gick på 40 minuter försent, det är ju inte jättekul när ett bra band, som dessutom är festivalens headliner får festivalens kortaste speltid, när de dessutom enligt tidsschemat skulle ha haft den längsta. Nåja, det är sånt som händer.Jag får se dom någon annan gång igen helt enkelt. Foton från Rest in Sleaze kommer förhoppningsvis om ett litet tag, jag har inte orkat överföra det från kameran än. 

Dagen efter RIS så skulle jag jobba på Putte i Parken, så jag fick 2 timmars sömn och sen så var det bara att gå upp och göra sig i ordning för att sedan åka dit, när jag väl var där så fick jag reda på att jag skulle bygga scen, och det var absolut den jobbigaste dagen i mitt liv, det var tungt och jobbigt och dom klagade på oss för att vi inte var tillräckligt starka. Dessutom så råkade någon tappa en sån där metallbalk som ska sitta i taket på scenen rakt på min hand, så ett finger blev stukat och dom andra 3 gjorde bara ont. Vi började halv 8 på morgonen och fick inte gå hem förrän halv 11 på kvällen, så vi jobbade 15 timmar, och det var så galet jobbigt, jag tror inte att jag kan poängtera det tillräckligt.
Dagen efter så började vi också halv 8 på morgonen, och då hade jag sån träningsvärk så jag knappt kunde röra på mig, så jag och en bunt till slapp att bygga scen den dagen, och fick istället bygga staket och öltält och sådant, det var lite behagligare arbete, och en något kortare dag, vi slutade halv 7, så vi jobbade bara 11 timmar. 

PIP i sig var ganska tråkigt faktiskt, och det var absolut inte värt att jobba för en biljett, de flesta banden var värdelösa, Deathstars var bra, men bättre sist jag såg dom och på lördagen då de flesta banden som jag ville se spelade, då var jag sjuk, så då kunde jag knappt röra på mig, så då blev det ingen festival, men åtminstone så slapp jag mitt sista arbetspass då, jag skulle egentligen börja klockan 2 på natten mellan lördag och söndag och riva scener, men de lät mig slippa. 

Efter det så har jag spenderat en hel del dagar med att vara sjuk, vilket inte har varit så kul alls för att vara helt ärlig. Sedan så har jag letat boende i Uppsala också, och var och tittade på ett häromdagen, i måndags tillochmed. Det var en jättefin stad verkligen, första gången jag var där, men det var mycket träd och grönska, och inte alls en sån där betong-stad vilka många stora städer är. Så jag hoppas att jag kommer att trivas. 

Oh, just det ja, jag har införskaffat mig en ny dator nu, hittills fungerar den som den ska och jag är nöjd. Jag kände mig i behov av en ny nu när jag ska flytta, och dessutom kände jag att det kan vara bra att ha ett mobilt bredband när jag ska åka lite hit och dit. Min mor kommer ta över min Bauer-dator, så det ska bli intressant att se om hon lär sig lite bättre hur en dator fungerar nu när hon får sin egna och när jag inte kan vara i närheten och visa henne hur hon ska göra. 

Nåja, det var allt för tillfället. ^^


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()