Min älskling. <3

Jag har inte träffat min älskling på jättelänge känns det som. En gång i tiden var han jätteliten och såg ut såhär, det kan vara svårt att tro. Men sådär ostabil är han fortfarande. Men han var ju rätt söt som liten, det kan man ju inte förneka, och lite lätt blåögd var han också på den tiden, men det växte bort. <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nya mediciner.

Min doktor ringde precis. Dom hittade något på proverna jag lämnade, dock var dom inte riktigt säkra på vad det är för något, så nu har jag fått 3 olika mediciner utskrivna som jag ska åka iväg och hämta så fort febern har lagt sig lite mer och sen så är jag sjukskriven resten av veckan, jag får typ inte kliva ur sängen förrän febern är borta, det var åtminstone det han sa.

Jag hoppas att mina ipren börjar fungera ordentligt snart, jag har precis slutat feberyra, men sitter fortfarande och skakar som en jävla idiot, och så gör min hals så ont, så jag hoppas jag inte får en hostattack, för då dör jag väl av syrebrist.

Jag hatar att vara sjuk, det gör mig automatiskt mindre rolig, jag hoppas det är dundermedicin jag får, det är bästa sorten! Men det får jag väl berätta om senare när jag vet! ^^


//W

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vem fan behöver en rubrik, egentligen?

Nyss gick jag för att posta ett brev, eller, brev och brev, ett sjukintyg till försäkringskassan, men ändå.
I vilket fall, senaste veckan typ så har en alkis bestämt sig för att typ bosätta sig på de olika bänkarna som finns utmed gångvägen här, och han är galet otrevlig, och han bara kräver saker typ.
Idag tyckte han att han kunde kräva mig på cigg. Jag gick ut på gångvägen och tände en cigg, hann gå typ 5 meter innan han stannar mig och säger: "Kan jag få en cigg eller?", inte på ett trevligt sätt, utan sådär galet otrevligt så att man blir lite irriterad, varpå jag på ren automatik säger: "Nej, det här är min sista, jag är påväg att köpa nya". Så länge folk frågar snällt så brukar jag kunna ge folk cigg, såvida dom inte ser väldans unga ut, man får ju ha sina gränser lixx, men han var oartig, och han är det alltid, så då blir det inge, men i vilket fall, härnäst så kläcker han ur sig: "Men ge mig din fimp då!", och då börjar jag bli otrevlig, för jag hade ju sett att han såg att jag tände ciggen, och jag hade hunnit tagit 2 bloss, så då sa jag bara: "Nej, jag tände den ju precis, så jag vill ha den själv", och sen så gick jag.
Sen gick jag genom bostadsområdet på vägen tillbaka, för jag visste att han skulle sitta kvar, när han har slagit sig ner på en bänk så sitter han där ett tag, så det kändes vettigare att gå runt faktiskt.


Nåja, jag bjuder på en bild, bara för att det var galet länge sen jag la upp någon sån.

Men nu är det så att det sällan tas bilder på mig, så det får bli en på mig och Sandra från tiden när jag hade lila hår, och uppenbarligen kände mig jävligt busig.

 

En sista grej innan jag slutar, min doktor ringde för en timme sen typ för att säga att mina prover inte är klara, och att han hör av sig imorgon. Och jag är galet road över hur han säger mitt namn, han säger varenda bokstav i namnet, så det är verkligen Wed-nes-day.

 

//W. Hathor

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjuk utan orsak.

Jag har varit mer eller mindre konstant sjuk i 16 månader nu. Och i perioder så har jag tänkt att: "Jo, nu fan mår jag så kasst att dom måste hitta vad som är fel". Bullshit. Men för två veckor sedan så blev jag för första gången under dessa 16 månader diagnoserad med en sjukdom, nämligen halsfluss. Men nu har det visat sig att jag antagligen blev feldiagnoserad och aldrig hade halsfluss, men vad det är jag har för något det är det ingen som kan lista ut.

Jag var på vårdcentralen igår, för jag trodde att min halsfluss hade kommit tillbaka, och den här gången fick jag ta ett halsprov, vilket jag inte fick för två veckor sedan, och dom kom fram till att halsfluss var det i vilket fall som helst inte. Men innan jag gick därifrån så ville sköterskan kolla i min hals, och hon blev totalt förskräckt och sa: "Jag är inte bekväm vid att låta dig gå hem innan en doktor har kollat på det där, jag förstår om du har svårt att svälja, för din hals är så otroligt svullen att hålet har blivit jättelitet."
Så doktorn kom och kollade, klämde lite på min hals, och sedan så bad han sköterskan beställa lite tester på mig, men eftersom labbet redan var stängt så var jag tvungen att komma tillbaka klockan 8 imorse. Det roligaste är att jag inte får göra något fysiskt ansträngade. Utan han tyckte det var bäst att jag höll med till aktiviteterna vila, dricka vatten eller annan valfri dryck och käka ipren.

Så idag var jag iväg och lämnade blodprov, och doktorn skulle ringa när han hade fått provsvaren, och det verkar inte bli idag, för han har inte ringt än. Men i vilket fall som helst så blir det nog som det har varit med alla andra läkare jag har sett de senaste 16 månaderna, dom hittar inte felet. Det är ju nästan så man börjar fundera på om man är en hypokondriker, hah.

Nu ska jag linda in mig i en filt och sitta och glo en stund. Det är jobbigt att slåss mot febern.


//W

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon.

Det är enkelt att konstatera att det inte går så bra för mig. Jag slutade äta penicillin för min halsfluss i fredags, då kändes halsen bra. Igår började halsen göra lite ont igen, jag tänkte, att eftersom jag har babblat non-stop hela helgen, så är det nog bara därför. Och sen så vaknar jag imorse och inser att jag knappt kan svälja, och att smärtan sitter på exakt samma ställe, och att antagligen så har min halsfluss kommit tillbaka.

Men nu har jag pratat med dom på vårdcentralen, och jag får komma dit 15.30, så förhoppningsvis så hinner jag bli bättre innan jag blir sämre.

Nu ska jag klä mig och plugga lite, och hälsa på Sandra som precis vaknade.


//W

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag.

Fan vad jag borde plugga nu. Fan vad jag inte pluggar just nu. Jag ska dra till bussen om en timme, och har inte ens börjat på läxan vi fick i måndags. Jag skulle ha gjort lite igår var planen, men jag sov, och det är så jävla sant. Hann i tid till tentan igår morse, efteråt när jag kom hem somnade jag som bara den, försov mig till min franskalektion (Den börjar 17.45, och jag försover mig, jag är bra!) men kom nästan i tid i alla fall (Tack Angie för att du väckte mig, ett mer tidsmässigt passande sms har jag nog aldrig fått!) och sedan när jag kom hem efter franskan så somnade jag igen. Dock så vaknade jag kvart över 2 inatt över att jag hade så extremt ont i magen så att jag trodde jag skulle dö. Så jag kravlade mig ur sängen, lyckades hitta asken med ipren, tog ett par och la mig sedan raklång på golvet tills smärtan gick över. När jag inte hade ont längre kröp jag tillbaka upp i sängen och somnade igen och vaknade runt 9 i morse. Och det där var helt ointressant, så vi hoppar vidare till något roligare.

Sandra kommer hit imorgon tror jag det är, det är dags för henne att testa på att festa bortom Karlskogas gränser, jag tror att det kommer bli skitkul. Eller, min plan var att ha skitkul redan innan jag visste att hon skulle komma, men nu får man väl försöka lite hårdare för att det ska bli lite roligare, fast det brukar inte behövas för all del.  Jag är bra på att ha kul!

Just ja, det är Rest in Sleaze den 28 maj, vore skoj om någon hakade på!


//W

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helg och halsfluss.

Det var förbannat länge sen jag uppdaterade, men bättre sent än aldrig, right?

Nu ska vi se, förra helgen, alltså inte helgen som va nyss, utan den innan, så var jag i sthlm, det var lika kul som vanligt, på fredagen så roade jag mig med att åka tunnelbana åt fel håll, men tillslut kom jag rätt, förfestade ett tag, åkte tunnelbana åt rätt håll, var på krogen (7 sins har jag för mig att det var), och sedan medan jag stod och väntade på Stina och Cissi för att se om det blev någon efterfest, så var det nån snubbe som tyckte att jag minsann kunde följa med på efterfesten hemma hos honom, så så fick det bli istället. Där träffade jag asmycket roligt folk och jag hade skitkul, men sen började folk somna, så jag drog typ vid 6 på morgonen.

På lördagen var det Crazy Nights Rockfest, jag åkte dit supertidigt för jag ville se Baby Jane. Jag gick lite vilse på vägen dit, men hittade tillslut. Skitkul kväll, asmånga bra band, skitroligt folk. Sedan hittade jag lite bilder som jag var med på på rockspot också, värt att dela med sig av kanske. Bortsett från att jag ser ut som en struts på den andra bilden, men jag bjuder på den, för i övrigt var jag förbannat snygg den kvällen. Eller, lite skabbig kanske, med tanke på mina 2 timmars sömn, men snygg med tanke på omständigheterna!

(Jag och Angie)

 

 

Vaknade typ klockan 6 på morgonen på söndagen, tyckte det var en bra idé att bege sig hemåt, tog tuben till centralen och tåget till uppsala som gick vid 7. Efter det så sov jag, vaknade vid 12 typ, gick upp och var uppe i några timmar, sedan somnade jag och sov till halv 8 på kvällen, och vaknade med halsfluss. Och har nu varit sjuk i lite över en vecka, men är på bättringsvägen.

Har tenta imorgon också, det är inte så jävla rock 'n' roll.

 

 

//W

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()